Wiki Home

PRKL

-"homoille suunnattu elämänkoulu"

 

Mikä on PRKL?

Prkl eli Perkele on vuonna 2009 perustettu suomalainen WoW kilta, joka on sittemmin muodostanut ympärilleen samanhenkisistä hulluista koostuvan joukkion. Porukka aloitti pelaamaan yhdessä ensimmäisen kerran Molten WoW nimeä kantavalla yksityisellä serverillä, josta se on hiljalleen siirtynyt retailille haastamaan itseään PvE&PvP kiltana. Yhteisön henkilöitä löytää esim. Chamber of Aspect (H), Ragnaros (H), Outland (A) ja Kazzak (H) servereiltä. 
Tällä hetkellä Kazzak toimii jäsenten kotipaikkana. 

Monet saattavat kysyä tai miettiä: "millaiseksi yhteisöksi PRKL on sitten muuntautunu, sovinko minä joukkoon?". Vastaus on yhtä yksinkertainen kuin kysymys: Istut kotona tietokoneen ääressä pelaten, tykkäät huutaa ja nauraa muiden kustannuksella; alkaa pakka olemaan jo aika hyvin kasassa. Toisinsanoen liian tosissaan ei asioita saa ottaa.

 

Minkälaisia ihmisiä haluamme?

Jotta meidän mielenkiinto sinua kohtaa pysyy yllä, täytyy sinulta löytyä sosiaalisia taitoja: toimiva Headset ja TS3 on erinomainen alku.

Otteesi pelaamiseen pitää mahtua sanaparren: "rennosti mutta tosissaan, vaikka läpi homon harmaan" -puitteisiin. Emme kaipaa tosikkoja/liikaayrittäjiä/pätejiä yms. mukaan riveihimme. 
Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö kiltaan ole mahdollista päästä, jos on esim. 14-vuotias:

Haluamme

  • Omistautuneita pelaajia
  • Huumorintajuisia
  • Kritiikkiäkestäviä
  • Kehityshaluisia

ja ennenkaikkea aivot omaavia yksilöitä, jotka haluavat pitää hauskaa killan kanssa, mutta kuitenkin tekevät osuutensa raidien suhteen ja omaavat tietyntasoisen intohimon sitä kohtaan. 

 

 

To be continued...

 
No FB Yes FB Hand (smaller) Lap 40.063em Desk 64.063em Wall 90.063em